Linkek

.
HUNGAROVET

A Hungarovet Állatorvosi Információs Hálózat a magyar nyelvü állatorvosok szakmai honlapja, amely 2003 szeptemberében kezdte meg muködését. Ezen honlaprészt bárki olvashatja. A HungaroVet kettös célt tüzött ki maga elé: az egyik a magyar állatartók hiteles szakmai informálása, a másik cél pedig a magyar nyelvü állatorvosok és hallgatók legfrissebb szakmai oktatása.
.

Magyar Allatorvosi Kamara

A Magyar Állatorvosi Kamara az állatorvosok önkormányzati elveken alapuló és köztestületi formában muködô szakmai szervezete. A Magyar Állatorvosi Kamara kettôs szakmai feladatkört lát el, egyrészt bekapcsolódik az állategészségügyi feladatok ellátásába, szervezi és intézi az állatorvosi tevékenység gyakorlásával összefüggô egyes közfeladatokat, valamint szakmai támogatást nyújt az állatorvosok számára. Államtól átvett közigazgatási, illetve más szakmai feladatként részt vesz bizonyos járványvédelemmel összefüggô szervezési feladatokban, elvégzi a magán-állatorvosok regisztrálását, megalkotja az általános szakmai és etikai szabályokat.
.

Magyar Állatorvosok Világszervezete

A Magyar Állatorvosok Világszervezete (World Organization of Hungarian Veterinarians) 1997-ben az anyaországban és a világ más országaiban élo magyar állatorvosok által életrehívott szervezet.
.

Magyar KisállatOrtopédiai egyesület .

Állatorvosi Laboratórium .

Állatmento .