Bemutatkozás

A Túri állatkórház modern, minden igényt kielégitö praxis, amely kiváló felszereltsége, munkatársainak magasfokú képzettsége miatt igen széleskörü szolgáltatásokat tud biztositani a nagy vonzásterületröl érkezö állattartók számára. Az alábbi néhány kép mellett egy viruális 3D túra mutatja be a praxis különbözö részeit.

Recepció
A recepciós rész tágas és igen kényelmes, minden igényt kielégitö.

A kisállatpraxisban három vizsgálószoba található.

A vizsgálószobák a legkorszerübb diagnosztikai müszerekkel vannak felszerelve, igy: ultrahang, digitális képrögzitövel ellátott mikroszkópok, a legkorszerübb vérlabor, illetve diagnosztikai házilabor, valamint arthroszkóp és endoszkóp. Természetesen nagyteljesitményü röntgengépe is van praxisunknak, amellyel mind a kisállatok-, mind pedig lovak röntgendiagnosztikája elvégezhetö.


A három vizsgálószoba egyike.

Egy külön vizsgáló-kezelöszoba is van, ahol pl. a beöntéseket, stb. végezzük.

Praxisunk papirmentes elektronikus kórlapokat vezet, a legkorszerübb (az Allatorvosi Egyetem által is használt) állatorvosi szoftverprogramot használja.

Kisállatmütönkben megtalálható altatógép, radiofrekvenciás elektrokauter, valamint ortopédiai mütétek elvégzésére alkalmas teljes müszerezettség is.

Nagyállatpraxisunk elsösorban lovas praxisra épül. A praxis tulajdonosa és vezetöje Dr. Túri Árpád, aki nemcsak kisállat-specialista szakállatorvos, hanem a Magyar Allatorvosi Kamara egyik Lógyógyászati Specialistája is. A lovas praxisban a csontsebészeti mütéteken túl több mint száz sikeres hasüregi (kólika) mütétet is elvégeztek.

Dr. Túri Árpád nemcsak a praxisában, hanem a MAVSZ keretein belül szervezett külföldi konferenciákon is tartott elöadásokat és bemutatókat. Az alábbi kép Romániában készült, ahol mének állva herélését mutatta be.

A lovas praxis saját, nemrégen épitett lóistállával is rendelkezik.

Dr. Túri Árpád saját fejlesztése az alábbi eszköz, amely hasuri mutétek esetén a vakbél és a belek gyors kiürítésére szolgál. Motorral van összekötve, amely vagy a vizet pumpálja be, vagy pedig a felhigított béltartalmat leszívja.

Szeretettel várunk minden állattartót a Túri állatkórházban! Telefon: (75)- 541-095