Főoldal

DUNAFÖLDVÁRI ÁLLATKÓRHÁZ

A Túri Állatkórház földrajzi helyeződése: állatkórházunk Dunaföldváron, Budapesttől délre mintegy 90 kilométerre, autóval mindössze egy óra autóútra található. A városnak számos történelmi nevezettsége van. Az élénk forgalmú kisváros óvárosi része napjainkig megőrizte régi hangulatát. A középkori városmag polgárházain túl a földbe vájt pincék és a nagy portájú házak inkább falusi hangulatot árasztanak. Nagyon büszkék vagyunk városunkra!

DUNAÚJVÁROSI AMBULANCIA

Városunk élete több szálon is összefonódik Dunaújvárossal. Ezért a Túri Állatkórház Dunaújvárosban létrehozott egy rendelőt. Így az ide betérő betegeinket egyből állatkórházi állatorvosok vizsgálják, aki gyorsan felismerik azokat a betegségeket is, amelyek diagnosztizálásához állatkórházi tapasztalatok és állatkórházi diagnosztikai eszközök szükségesek. Ezzel lerövidül a betegségek felderítésének ideje, a betegek szenvedése és gyorsabban eljön a boldog gyógyulás fázisa.


A Túri Állatkórház dunaújvárosi rendelője 2011. április 25. óta a Dunaújváros Baracsi út 12. szám alatt található. Megközelítésében az alábbi link nyújt segítséget.

 

A Duna közelsége ma is meghatározó a város életében. Motorcsónak kikötője elsősorban a vízi turizmust szolgálja. Látványosságokat és szórakozási lehetőséget kínál a kiépített Duna-part, ahol hangulatos vendéglők, strand és lovaglási lehetőségek várják az érdeklődöket. A város iskolái jók és igen kedvező feltételeket biztosítanak családos állatorvosok számára is. A Túri Állatkórháza nevezetes dunaföldvári hídmellett fekszik, közvetlenül a Duna parton (kék nyíllal jelzett épület). Az alábbi képre kattintva egy körpanorámás mozgó képsorozat látható, amely a dunaföldvári vár kilátójából készült, érdemes megnézni.


A Túri Állatkórházközvetlenül a Duna partján helyeződik, jól látható a vár is.

Az alábbi térképre kattintva a Túri Állatkórház elérhetősége látható.


ATúri Állatkórház föbejárata látható a jobboldalon, a baloldali részen pedig a praxishoz tartozó, újonnan épített lóistálló látható. A praxis alapterülete 480 négyzetméter, amely bőséges helyet biztosít mind a kisállat-, mind pedig a lovas praxis számára. A kép baloldalán látható különálló épület ad helyet a Dunapartra néző, igen hangulatos állatorvosi szolgálati lakásoknak.
Praxisunk
széleskörű szolgáltatásokat kínál.

Habár a Túri Állatkórház épülete kívülről a régi idők hangulatát sugározza, az idős épületen belül viszont a legmodernebb módon felszerelt állatorvosi praxis található.

A három vizsgálószoba egyike látható itt, a legkorszerűbb állatorvosi diagnosztikai eszközökkel, ultrahanggal, video mikroszkóppal, laboratóriummal együtt. A Túri Állatkórház a legmodernebb felszereltséggel és műszerezettséggel rendelkezik, amelyekkel kiemelkedik a többi praxisok közül.

Allatorvosaink gyengéden bánnak a hozzánk forduló állattartók kedvenceivel.

A Túri Állatkórházban szükség esetén szinte bármilyen műtétet eltudunk végezni, beleértve a császármetszést, lovak hasüregi műtéteit kólika esetén, illetve kisállatok és lovak orthopédiai műtéteit is. A műtétek alatt különösen fontos az altatás monitorizálása, amelyet az alábbi műszerekkel végzünk. Az altatás biztonságát mindenek felettinek tartjuk! Állatorvosaink szakképzettsége magas, tudásukat gyarapították nemcsak Magyarországon, hanem Franciaországban és az Egyesült Államokban is.

Szeretettel várunk minden állattartót a Túri állatkórházban!
Telefon: (75)- 541-095