Munkatársaink

Dr. Brenner József állatorvos

Az Állatorvostudományi Egyetemet 1987-ben végeztem el Budapesten. Pomázon lakom 1995. óta. Az itt épült családi házban van az állatorvosi rendelom, melyben több mint 14 éve dolgozom. Praxisomban kizárólag társállatokkal (kutya, macska), illetve kedvtelésbol tartott (pl. tengerimalac, hörcsög, papagáj) és egzotikus állatokkal (mint pl. teknosök) foglalkozom.

Szakmai tapasztalataim és érdeklödési területeim

Az általános állatorvosi szolgáltatáson túl kutyák, macskák szülészete és szaporodásbiológiája a szukebb szakterületem. A szakma ezen területén nagy gyakorlattal, több évtizedes (részben külföldi) tapasztalattal, több éves egyetemi oktatói és tudományos kutatói múlttal rendelkezem.

Saját kedvenceink

Boldog gazdija vagyok Bori nevu, fekete, keverék kutyánknak, Fülinek, aki egy házi cirmos cica és Matyinak, a szürke tengerimalacnak. Gondozásukban, ellátásukban családunk többi tagja is kiveszi a részét. Így a rendelobe hozott állatokat nem csupán állatorvosként kezelem, de gazdiként átérzem az állattulajdonosok aggodalmát, félelmeit, szeretetét egyaránt.

Korábbi munkahelyeim

Az Állatorvostudományi Egyetemet 1987-ben végeztem el Budapesten.

Ezt megelozoen az Állatorvostudományi Egyetem Szülészeti és Szaporodásbiológiai Tanszék és Klinika munkatársa voltam. Itt részt vettem az egyetem oktató munkájában (szülészeti gyakorlatokat vezettem, oktattam a neonatológia tárgyat, vizsgáztattam, bemutató gyakorlatokat vezettem), kutatómunkákat folytattam, és a tanszék kisállatklinikáján töltöttem munkaidom jelentos részét. A diplomamunkámat is ezen a tanszéken írtam. Jeles minosítést kaptam rá, majd kis idovel a védés után a munka rövidített változata megjelent az Angol Állatorvosok Lapjában (British Veterinary Journal). Az itt eltöltött közel 4 év során jártam Hannoverben az Állatorvosi Foiskolán, majd Hollandiában is eltöltöttem fél évet az Utrechti Egyetem Állatorvosi Fakultásán, ahol szakállatorvosi diplomát szereztem.

Korábban Gödöllon a Mezogazdasági Biotechnológiai Kutatóközpontban génsebészettel foglalkoztam 3 éven keresztül.

Pomázra költözésem elott 1 éven át Budaörsön dolgoztam egy magánállatorvosi rendeloben, ahol a szakma féltett titkait és rengeteg emberséget tanultam, azóta is nagyra becsült kollégámtól.

Szeretettel várok  minden állattartót és kedvenceit
pomázi praxisomban!

Dr. Brenner József állatorvos

Vonalas telefon:  06/ 26-328-995
Mobil telefon:  06/ 20-5-763-904
E-mail: brenner@pomazvet.axelero.net
Honlap: www.hungaropet.com/pomaziallatorvos