Rendelő

 

 Új honlap:

www.allatorvosinfo.hu 

 

 

NYITVATARTÁS

H/K: 9-12

 

Sz/Cs: 16-19

 

width-2015-12-03-13-57-52_4956602e40069e9.jpg-400x0

rendelo-012

Kedves Gazdik!


Megnyitott Állatorvosi Rendelőnk Únyon, amely modern diagnosztikai és gyógyászati eszközökkel várja a régi és az új tulajdonosokat és kedvenceiket.

Hétfőn és kedden délelőtt valamint szerdán és csütörtökön délután várjuk a környéki településekről pácienseinket. Rendelési időn kívül telefonos egyeztetés alapján fogadjuk betegeinket.

A vizsgálatokat, kezeléseket és a műtéteket előre kidolgozott protokollok szerint végezzük. A végzett beavatkozást kezelőlapon rögzítjük, a kinyomtatott példányt átadjuk. Műtét alatt betegeinket folyamatosan monitorozzuk. Több laborral állunk kapcsolatban, így törekszünk a precíz diagnózisra.

A műtétek során a legtöbb esetben vénás utat biztosítunk, folyadékpótlást végzünk, így az altatás káros mellékhatásai kivédhetők. Minden műtétet képzett asszisztenciával végzünk. Az altatott állatokat végig monitorozzuk és az ébredés is felügyelet alatt történik. Testreszabott altatási protokollokkal dolgozunk, melyek kevésbé járnak nem kívánt mellékhatásokkal. Minden műtét közben és után a fájdalom mértékéhez igazodó fájdalom csillapítót adunk.

Magam is háromgyermekes apa lévén tudom, hogy bár akadnak olyan problémák, amelyeknek megoldása nem tűr halasztást, mégis elodázzuk a döntést, mert fontosabb tennivalók jönnek közbe. Ezért gondolom, hogy a rendelői nyitva tartás mellett kényelmes megoldás lehet a gazdinak, ha bizalommal hívhat kedvencéhez egy állatorvost, aki megvizsgálja és tanácsokkal látja el – mindezt az állat utaztatása nélkül és igen kedvezményes kiszállási díjjal.

Szolgáltatásaink közé tartoznak az oltások, parazita ellenes kezelések, ivartalanítás, állatgyógyszerek, szűrővizsgálatok, chip beültetés, kisállatútlevél kiállítása, fogkő-eltávolítás, belgyógyászati -, sebészeti -, szülészeti ellátás, valamint a kozmetikai kezelések.

Dr. Lakatos Tibor

Mobil telefon:  06/20-494-7202


E-mail: dr.lakatostibor@gmail.com
Honlap: www.allatorvosinfo.hu


rendelo-kintrol-007

Piliscsaba, Pilisjászfalu, Perbál, Tinnye, Sárisáp, Csolnok, Máriahalom, Dág, Szomor, Epöl és ezen helységek környékén!!!