Munkatársaink

Állatorvosaink:

Dr. Nagy Abonyi Róbert klinikus állatorvos

FullSizeRender

 1965-ben születtem Zentán. Középiskolai végzettségem segéd vegyészkutató, már akkor a természettudományok felé vonzódtam, és érdekelt az orvostudomány. A belgrádi és a budapesti Állatorvos-Tudományi Egyetemen is végeztem, és állatorvosi diplomát szereztem.  Állatorvosi tevékenységem sokrétű, dolgoztam körzetben, 12 évig a Nyíregyházi Állatkórházban, szarvasmarha telepen ellátó és hatósági állatorvosként, 5 évig saját rendelőben Nyíregyházán, majd családi okokból Budapestre költözve a csepeli Trovet Rendelő kiváló szakmai csapatát erősítettem. 2016 januárjától a 32-esek terei Állatorvosi Rendelőt, Tuti Vet Állatorvosi rendelőként üzemeltetem. Elsősorban a belgyógyászat, a gerontológia, és a lágysebészet a kedvencem. Szabadidőmben ha tehetem a természetjárást, borkóstolást részesítem előnyben.

 

 

Dr. Nádasdi Péter állatorvos

IMG_20160419_153348

1991.02.27-én születtem Budapesten. Mivel egy óbudai kertes házban éltünk mindig is rengeteg állat vett körül (kutya, macska, nyúl, degu, tengeri malac, sün, kisrágcsálók nagy számban és néha egy kacsa, illetve tévedésből egy lúd is otthonra lelt nálunk). Mivel a hadseregnyi jószággal sokszor fordultunk meg az állatorvosnál, már fiatalon közelről kaptam betekintést a szakma egyes részeibe, így 10 évesen eldöntöttem, hogy én is állatorvos szeretnék lenni. 2009-ben felvételt nyertem (az akkor még) Szent István Egyetem Állatorvostudományi karára, de addigra már nyaranta egy helyi rendelőben próbáltam ellesni a szakma fogásait. 2014-ben az a szerencse ért, hogy az ERASMUS program keretében Münchenben gyakorlatozhattam fél évet az ottani Ludwig-Maximilian Universität állatorvosi karának oktatóklinikáin (kérődző klinika, kisállat sebészet, kisállat belgyógyászat, kisállat onkológia). 2016-februárjában kaptam diplomát és ezzel egy időben kezdtem dolgozni a TutiVet csapatával a 32-esek terén. Kedvenc területeim: kisállat belgyógyászat, endokrinológia, immunológia és pszichológia. Jelenleg egy kutya él velünk (Tánya), 3 macska (Nyee, Sirkán, Aranka) és egy nyuszi (Búbel).

Asszisztenseink:

Varga Zsófi asszisztens

20150401_114543

Varga Zsófi asszisztens: lelkes macskatartó, szakterülete a kutyakiképzés, hobbija a lovaglás
Lefka Orsolya asszisztens
IMG_1713
Lefka Orsi asszisztens: gyerekkorától állatokkal szeretett volna foglalkozni, amit rendelőnkben asszisztensként sikerült megvalósítania. 2 tengerimalac boldog gazdija.

Praxisunkban szeretettel várunk minden állattartót és kedvenceit!